twoarabians.blogg.se

2014-01-17
08:28:02

Gott nytt till er alla
Hej
 
Ja som ni alla kanske har märkt så är det en hel del skrivande att ta igen.. Jag och klara har haft lite väl mkt för oss men vi hoppas på att kunna komma igång igen.
 
Ja som de flesta har hört så slutade förra året med en smäll för min del. H stegrade över och landade tvärs över mig vilket resulterade i att jag blev hemliggandes med höga smärtstillande inte jätte skoj.
 
de som händ var att jag och H inte kom riktigt överrens om vad jobbet i paddocken skulle gå ut på vilket resulterade i stegringen. och självfallet var det halt där han ställde sig upp och detta gjorde att han halkade med vänster bakben. inte jätteskoj kanske.. minns docka att jag hann å tänka "skit, det tar inte stopp" och "Vad tusan ska jag göra?" Ja det var de jag hann å tänka sedamn låg vi på marken bähhe två dock var jag underst inte den sönaste känslan i världen kanske..
Jag blev körd in till mölndals akuten de kollade mig med div. maskiner och konstaterade att jag hade ängla vakt.
Jag fick ioch med det åka hem för att sedan åka tillbaka nästa dag för att träffa en läkare där jag fick smärtstillande medicin.
Sedan vart jag sjukskriven först två veckor och efter att de två veckorna hade gått så nös jag för första gången efter olyckan och detta resulterade i att jag fick sprickor i revbenen på höger sida.. jag åkte då in till akuten igen och fick en vecka till..
Innan jag gick därifrån så sa de själklart att jag skulle gå till min vårdcentral nästa gång.. Ja vad ska man säga?? Vårdcentralen har oftast stängt på helger så vitt jag vet..
 
veckan efter alltså nu i Januari så gick jag till landvetter vårdcentral och läkaren där gav mig en vecka till hemma..
 
Så nu mina vänner är jag tillbaka på jobbet och det går bra att röra sig och jobba fast det är destu svårare att sova om nätterna..
JA hur gick det för H undar ni säkert.. Han mår bara bra pigg som jag vet inte vad men jag har haft tur att jag har mina medryttare som är snälla nog att ställa upp..
 
Ja just de nu flyttar snart H igen denna gång till Landvetter.. vilket blir en riktig lyx för mig ;)
 
Japp tror nu att jag har fått med nästan allt ;)
 
Ha de bäst
//M