twoarabians.blogg.se

2013-03-24
11:20:38

Hopp clear Round
Det var ett tag sedan nu men tänkte att jag lägger upp det i.a.f. Den 2:a mars deltog jag & Abbe i våran andra hopp clearround. Startade först på 20 cm och sedan på 50 cm. Fick 0 fel på 20 och 4 fel på 50. Jag jättenöjd.
 
 20 cm
 
 50cm
 
Ha det gott!!
//Klara

2013-03-24
11:05:00

Äntligen...
Nu har jag äntligen fått lite koll på det här med utställning. Jag har hittat ett perfekt sätt att få igång honom och showa loss. Riktigt snygg är han. Uppställningarna går också bättre. Nu laddar vi inför Scandinavian Arabian Sporthorse Championships till sommaren!! :)
 
Ha det gott!
//Klara
 

2013-03-14
12:00:00

Träning
Hejsan allihopa =)
 
Sorry för dålig uppdatering från min sida inte min mening :P
 
Har haft fullt upp med jobb häst och familj ;)
 
Okey liet som har hänt med hästen då..
 
Han har kommit in i sin absoluta trotsålder och det märks kan man ju lugnt säga. :P
Han vägrar att gå in i transporten och när vi bara övar bommar eller cavaletti så är han helt hopplös. Det känns som om vi har gått tilbaka förbi början.. Gör kul utveckling..
 
Jag har ju börjat träna för niclas i örby nu första gången vat han grymt duktig trots att jag red dit honom :)
Han lyssnade på alla kommandon jag gjorde och det var hur kul som helst att rida honom..
 
gången innan igår gick käpprätt åt helvete och han vägra lyssna och ibland lyssnade han för mkt vilket gjorde att jag hamna ur balans.. inte jätte lätt att hänga med i hans humörsvängar.
 
sen igår var han helt jätte underbar.. vi var två stycken som hoppa i en grupp som i vanliga fall är 5-6 stycken så igår fick vi riktigt konsentrerat oss vilket var jätte härligt :) så skulle man ju ha det jämt..
Han lyssnade på skänklar och tygeltag och var bara helt underbar. Ja om man då bort ser ifrån LASTNINGEN!
 
Underbart att det lilla problemet kommit tillbaka igen.. :( suck..
Jaja det är bara till att arbeta på med detta oxå :D
 
så vad händer idag då Jo efter jobbet ska jag hem till mor och far och träffa Jenny och lilla Lisa igen samt kolla om det går att sova där ;) haha kan bli så att jag är tröttare i morgon än idag :P
 
Och i morgon ska vi ha innebandytunering med jobbet.. och gissa vad, vi kommer att få betalt för detta.. :o
och de värsta med hela grejen är att varje lag måste ha en tjej på plan hela tiden och gisssa vad.. cissi e gravid å de andra vägrar så inte nog med att jag blir beodrad till att spela jag måste vara på plan hela tiden medans "gubbarna" får vila lite ibland.. men men detta kan bli riktigt kul tror jag så har inget emot de..
i värsta fall får de bära ut mig ifrån plan.. efter det blir det lite dricka å grillat men då jag har bil måste jag vara nycker men än en gång inget som jag bryr mig om ;)
 
Jaja nu får ni ha de så bra så lovar jag att uppdatera er snart igen..
 
Ha de bäst
//M