twoarabians.blogg.se

2013-06-17
08:15:59

Jobb+jobb
Hejsan alla

nu har. i vart i full gång igen ;) o torsdags jobbade jag gör fullt sedan åkte jag hem åt lite å sen åkte jag till stallet för att rida mina två vackra pollar ;) H skötte sög jättebra med lite uppmaning ifrån gummibandet som vi har till hjälp ibland (läs ibland) sedan red jag Divan som numer jag kommer kalla för diddi eller dadys då hon längre inte förtjänar divan.. D skötte sig exemplariskt å jag är supernöjd med resultatet vi börjar nå.. i fredags red medryttare J min lille prinz å jag hade uppe D samtidigt å vet ni vad?? jag kan sadla utan att hon biter i väggar eller biter efter mig och å inte nog med det när jag suttit upp å satt mig till rätta så står hon lugnt kvar å ser efter J och H när de traskar ifrån oss å lämnar oss kvar och när de inte syns längre så hör man bara en stor suck ifrån D å med den säger hon att nu är jag klar är du?? åå denna underbara lilla häst ;) efter lite travarbete så skrittar vi själva iväg upp i skogen :O ni förstpår inte hur glad jag är för detta resultat ;)






i Lördags gick jag upp tidigt för att köra älsklingen till sin arbetskamrat i älekulla för överrasknings möhippa.. de var vell ungefär 9 stycken som samlades för att kidnappa henne så de började dricka kl halv 9 på morgonen ;) han sa till mig att han kom hem vid två tiden på natten, så
ja han var full..
på kvällen blev jag inbjuden till en bilträff i Skene så dit bär det av i nån timma så jag hade lite att göra sedan gick jag hem å däcka ;)
upp tidigt igen på söndagen för att åka till Örebro med Ninis för att köpa valp ;) åå hon valde en söt liten verkligen <3 säg hej till lilla Teckla ;)




hon är verkligen söt ;)

så upp till stallet å mocka sedan hem träffa älsklingen lite sedan nana igen ;)

och idag är det jobb sedan är det lite jobb i kväll med me lektionen för Alex.. kommer bli kul att se vad som händer idag men jag lär ju inte behöva göra mer än att tjöta som vanlit ;)

bild från förra veckan ;)




nä nu ska jag jobba ;)

ha det bäst!!
//M


2013-06-12
20:18:14

Stegring med "Lille Skutt"
 
Hejsan på er!
Som Malin gav en skymt av i sitt senaste inlägg så håller jag på att lära Abbe att stegra på kommando. Han är jätteduktig. Påbörjade inlärningen med honom i onsdags för en vecka sedan och han börjar redan förstå vad jag vill att han ska göra. Stegrar när jag inte ber om det gör han heller inte. Duktiga Lille Skutt!! 
 
Här kommer några skojiga bilder fotade av min skolkamrat Mira Peyron i måndags.
 
Ha det gott!
//Klara
 

2013-06-12
10:48:58

Oj då..
 
Hejsan alla
 
nu kör vi igång igen mkt att göra som vanligt..
 
vad har hänt då??
 
Jo jag å horrie har tränat och tävlat hoppning och har varit på vår första utomhus tävling och vi har även kommit upp oss i klasserna vi har nu gått upp till 90 i höjd och de få ggr som jag hoppat 90 bana så har jag hast ett nerslag i var omgång men tycker att det gått hyfsat ändå..
Vi har även slagit höjd rekordet och vi ligger nu på 110 i höjd på träningarna jag haft i örby har jag hoppat 100cm i en bana så underbart att det går framåt.
 
Nu är det snart dax för falsterbo veckan med och ni vet ju säkert att jag har jobb där nere som chafför så om det är någon som ser mig där nere tveka inte med att komma fram å prata :)
Ja just de istället för resev på körningen så är jag ordinarie och jag å min kompis Sandra åker ner vecka 27 på fredagen för att förbereda lite å kolla in den nya campingen ;)
 
Ja just de jag har även fortsatt med träningen uppvisning för hand med H och detta går även framåt förutom att han hugger mig i axlen när han blir för på.. vilket gör ganska ont å inte så snyggt är de heller ifall han gör det på en riktig visning ;) så nu kör vi på med alla dess träningar dressyren är i full gång även den och likså terrängen då jag fixat en terrängbana att träna på hemma :D
 
Jag vet även att Klara har en hel del att skriva om då hon har börjat trick träna sin polle till att stegra ;) kommer bli super :D   här är en av mina och H:s första stegringar ;) sikka minnen man får när man ser på gamla bilder :D
 
Men glöm inte att ni kan ställa frågor till mig och Klara som har bloggen eller vfr inte önska något speciellt ämne som vi kan skriva om??
 
Ha de bäst så länge så kommer jag med mer filmer och nya bilder snart =)
//M